Hvordan kommer jeg i gang?

Du starter med at indtaste din mail og et selvvalgt kodeord. Bagefter kan du samle dit hold – og komme i gang med sammenhold og sjove sunde vaner.

Ved at deltage i Tæl Skridt godkender du samtidig, at vi kan skrive til dig og dine holddeltagere vedrørende kampagnen på de angivne mailadresser. Disse vil ikke blive brugt til at kommunikere om andre produkter, events eller tilbud fra Dansk Firmaidrætsforbund, E-opinion eller andre.

Hvad er Tæl Skridt?

Tæl Skridt er en kampagne, der handler om, at du får mere motion, sammenhold og sjov konkurrence sammen med dine kolleger. Hver kampagnen varer to uger hver gang, og på de to uger skal deltagerne forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Alle, der når de 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr. Du skal samle et hold på min. tre deltagere, så I er sammen om udfordringen.

Er det gratis?
Ikke helt. Priserne varierer alt efter, hvor mange gange du har deltaget i Tæl Skridt i samme år.

  • FØRSTE KAMPAGNE: 75 kr.
  • ANDEN KAMPAGNE: 50 kr.
  • TREDJE KAMPAGNE 25 kr.
  • FJERDE KAMPAGNE er GRATIS

BEMÆRK – alle priser er pr. person og inkl. moms.

Hvad får jeg for pengene? Du får lov til at gå sammen med hele Danmark. Når du og dit hold er oprettet får I adgang til et komplet Tæl Skridt univers, hvor I taster skridt, følger jeres egen og alle andres hold udvikling, kæmper mod andre hold, motiverer hinanden. Kort sagt: I bliver en del af et kæmpe fællesskab, der bevæger hele Danmark.

©2019 Tæl Skridt er en kampagne fra Dansk Firmaidrætsforbund og E-Opinion