Tilmeld eller aktivér dit hold til Tæl Skridt

Er du IKKE holdkaptajn skal du vente med at logge ind indtil din kaptajn har oprettet holdet.

LÆS VENLIGST


Det er nødvendigt at indtaste faktureringsoplysninger. Hvis du har deltaget før som holdkaptajn og skal aktivere tidligere hold, skal du stadig udfylde nedenstående. Også selvom du har betalt for alle fire kampagner.

Ved at deltage i Tæl Skridt godkender du samtidig, at vi kan skrive til dig og dine holddeltagere vedrørende kampagnen på de angivne mailadresser. Disse vil ikke blive brugt til at kommunikere om andre produkter, events eller tilbud fra Dansk Firmaidrætsforbund, E-opinion.
Faktureringsoplysninger
Hvordan ønsker du at betale?
Betalingen sker først når kampagnen starter og vi kender den endelige fordeling af nye og tidligere deltagere på dit/dine hold.
  • Betalingskort/Netbank
  • E-fakturering (EAN)
  • Jeg ønsker at få tilsendt en faktura
  • Betalingskode
Betalingskort/Netbank
VIGTIGT: Vælger du betalingsformen 'Betalingskort/Netbank' sendes et betalingslink når tilmeldingen er lukket og kampagnen er i gang. På det tidspunkt kendes alle deltagere og din endelige pris ligger dermed fast.
EAN nummer
Betalingskode Hvis din arbejdsplads betaler for alle ansattes deltagelse i kampagnen, skal du indtaste jeres tilsendte Betalingskode.
Jeg bekræfter at have læst og accepteret Tæl Skridts handelsbetingelser samt Tæl Skridts privatlivspolitik

Få nyheder og tilbud om Tæl Skridt
Jeg giver hermed mit samtykke til, at Dansk Firmaidrætsforbund, som står bag Tæl Skridt, må kontakte mig elektronisk (fx via e-mail og Facebook) med nyheder samt tilbud om Tæl Skridt og tilsvarende produkter og ydelser udbudt af Dansk Firmaidrætsforbund. Dansk Firmaidrætsforbund vil være afsender på henvendelserne, og jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage med den konsekvens, at Dansk Firmaidrætsforbund skal slette mine oplysninger.